Starity

Valami baj van Nicole Kidmannel?

2024. január 01. 18:06   |   Szerző: Four

Aggódnak a rajongói Nicole Kidmanért, szerintük valami nagyon nincs rendben vele.

hirdetés

Nicole Kidman csendben szenved az ismerősei szerint. A színésznővel kapcsolatban aggodalomra utaló dolgokat fedeztek fel: furcsa posztok, csontsoványság és újabb plasztikai műtétek jellemzik mostanában. 

Nicole titokban szenved, és mindent elkövet azért, hogy ezt más ne lássa. Mindenki tudni szeretné, hogy mi történt vele, még a hozzá közel állók is aggódnak. Az igazság az, hogy agyondolgozta magát, és ennek megvan a hatása. 

- nyilatkozta az InTouchWeekly forrása. A magazin szerint a színésznő az utóbbi 2 évben öt sorozatot és három filmet is leforgatott:

Szinte szünet nélkül vállal projekteket, emellett reklámokat is forgat és producerkedik. A Balenciaga divatház nagykövete lett, mintha nem lenne amúgy is elég dolga. 

- mondta az illető. 

Egy másik forrás szerint Kidman a rengeteg szerep mellett privát eseményeken is vállal munkát: vállalati rendezvényeken, konferenciákon jelenik meg, és a pár órás feladatokkal akár 1 millió dollárt is keres - annak ellenére, hogy úgy tudni, 250 millió dolláros vagyonnal rendelkezik. 

Az, hogy milyen gyakorisággal vállal el ilyesmiket, egyértelműen arra utal, hogy kétségbeesetten szeretne gyorsan sok pénzt keresni. Mintha attól félne, hogy ha nemet mond valamire, akkor elveszíti a karrierjét, amelyért annyit dolgozott. Semmi jelét nem mutatja annak, hogy lassítana. 

- mondta a bennfentes. 

És mivel Nicole minden szerepére elképesztő alapossággal felkészül, sőt, sokszor teljesen elmerül a karaktereiben - az egészségére is nagyon erősen kihat a munkája. 

A 2020-as Tudhattad volna című sorozat forgatása után bevallotta, hogy egy hétre teljesen lebetegedett, mert "az immunrendszere nem tudta megkülönböztetni a forgatást a való élettől". 

Egyesek szerint még egy intő jel, hogy mostanában több fura dolgot posztol magáról, például egyszál pólóban, nadrág nélkül rakott ki magáról fotókat, amelyeken grimaszol. 

Nicole mindig félénk volt és kicsit esetlen, ennek következtében gyakran furán viselkedik társasági helyzetekben. De a jelenlegi viselkedése kicsit több figyelmet kapott. Néha mintha nem önmaga lenne. 

Mindennek tetejében úgy tűnik, nem állt le a plasztikai műtétekkel, és bár az arca pont emiatt nem soványodott le, az ismerősei szerint elképesztően sokat fogyott az utóbbi időben, ami arra utal, hogy túlvállalta magát. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek