Starity

Adam Lambert üzent a magyar rajongóknak

2010. december 15. 20:08   |   Szerző: Dorka40

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Adam Lambert Facebook oldalán köszönte meg a magyar rajongóknak a rádiókban elért helyezését.

hirdetés
Adam Lambert üzent a magyar rajongóknak

Adam Lambert tegnap délután üzent hivatalos Facebook-oldalán magyar rajongóinak, akiknek hálás azért, amiért a kis ország rádióiban első az If I Had You című dala – a világon először. Ez a kis üzenet is azt bizonyítja, hogy Adam egyáltalán nem hanyagolja el rajongóit.

„Hey HunGlamberts! 'If I Had You' is #1 in Hungary this week!! Thank you!” ('Hey Magyar Glambertek! If i Had you ezen a héten az első Magyarországon! Köszönöm!') – írta Lambert.

Ezek után talán valószínűvé vált, hogy Adam ellátogat majd Magyarországra is. Persze csak azután, miután befejezte új albumát, amihez jövő év februárjában kezd hozzá.

Egyébként Adam a napokban vett részt a Jingle Bell című koncerten, ahol olyan sztárok voltak jelen, mint Selena Gomez és Katy Perry. Az előadása ezúttal visszafogott volt, de így is nagyon felrázta a tomboló tömeget.

Had a great time at jingle ball last night.. Time to finally head back to Sunny California. :)” ('Remek volt tegnap este a Jingle Bell. Itt az idő visszatérni a napfényes Kaliforniába:)' ) – tweetelte Adam.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek