Starity

Hivatalos: jön a Top Gun 3!

2024. január 12. 21:09   |   Szerző: Four

Tom Cruise újra Pete 'Maverick' Mitchell szerepében lesz látható, jön a Top Gun folytatása!

hirdetés

Sokan úgy gondolták, hogy a 2022-es Top Gun: Maverick című filmmel Tom Cruise elköszön a vadászpilóta Pete 'Maverick' Mitchelltől, ám most úgy tűnik, újra láthatják őt még a rajongók ebben a szerepben. 

A Deadline információi szerint már készül a Top Gun harmadik részének forgatókönyve, és a projektben részt fog venni venni a Maverickben szintén szereplő Glen Powell illetve Miles Teller is. 

David Ellison és Jerry Bruckheimer lesznek a producerek, Joe Kosinski pedig vagy rendezni fog, vagy szintén producer lesz. 

Cruise jelenleg a Mission Impossible nyolcadik részét forgatja, és a bennfentesek szerint a munkálatok lezárulta után azonnal hozzákezd az új Top Gun-filmhez. De azt követően sem fog unatkozni: már tervben van egy a világűrrel kapcsolatos sci-fi a Universallal. 

Tulajdonképpen egyáltalán nem meglepő, hogy folytatása készül a fent emített akciófilmnek: a Top Gun: Maverick lett Cruise eddigi legsikeresebb filmje - 1, 49 milliárd dollár összbevételt hozott, emellett tavaly hat Oscar-díjra jelölték, amelyben egyet el is nyert a produkció. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek