Starity

Ada is távozik a VIVA televíziótól

2010. december 16. 13:01   |   Szerző: agivagyok

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ben után Ada is távozik a VIVA televízió képernyőjéről, ugyanis új kihívásokra vágyik a fiatal műsorvezető.

hirdetés
Ada is távozik a VIVA televíziótól

Bánszki Adriennt sem láthatjuk többé a VIVA tv képernyőjén, ugyanis bármennyire szerette munkáját, úgy gondolta, hogy muszáj új terepen kibontakoznia. Ada hét és fél évig vezette a zenecsatorna híres műsorait, s ez az idő a televízió történetében rekord, hiszen még senki nem dolgozott ennyi ideig náluk.

Utoljára a Teleton-hétvégén láthatjuk a gyönyörű műsorvezetőt a népszerű csatorna képernyőjén. Ez a jótékonysági akció mindig is fontos volt Ada számára, ezért boldog, hogy így búcsúzhat el a kedves nézőktől.

„A VIVA életem egy fantasztikus időszakát jelenti, amit sosem fogok elfelejteni. Rengeteget tanultam a szakmáról, és életre szóló barátságokat kötöttem. Feledhetetlen élmény volt a VIVA Comet gálákat vezetni több ezer ember előtt, vagy a Teleton-akció végén átadni az összegyűjtött pénzt a rászorulóknak” – mesélte a zenecsatorna honlapjának.

Pár hónapja ugyan Istenes Bence is távozott a VIVA tv-től, de lassan egy hónapja új munkát kapott egy másik csatornánál, így lehetséges, hogy Adát is láthatjuk még a képernyőkön.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek