Starity

Film készül a Sony egyik horrorjátékából

2024. január 29. 14:02   |   Szerző: Gabe Logan

Hivatalosan is bejelentették, hogy az PlayStation egyik legjobb exkluzívjátéka is a mozivászonra kerül.

hirdetés

Film készül a 2015-ös sikerjátékból, az Until Dawnból. A nagyszerű horrorkalandot, David F. Sandberg fogja dirigálni, a forgatókönyvet pedig Gary Dauberman jegyzi majd.

A két alkotó közül Sandberg az ismertebb név, ugyanis hozzá fűződnek többek közt a Shazam! filmek. Azt viszont fontos kiemelni, hogy ő alapjáraton horrorrendező, így nem lesz ismeretlen ez a terep a számára. Ebben a műfajban olyan filmeket hozott létre már, mint a 2016-os Amikor kialszik a fény vagy az Annabelle 2. - A teremtés. Gary Dauberman pedig csakis horrorokban vett részt, így aztán ő is nagyon jól ismeri ezt a zsánert. 

Az Until Dawn adaptációt természetesen újfent házon belül valósítja meg a Sony, méghozzá két saját érdekeltsége, a PlayStation Productions és a Screen Games koprodukciójában. A történetet és a szereplőgárdát egyenlőre homály fedi, de előbbiről annyit azért lehet tudni, hogy R-besorolású lesz, így biztosan nem fogják vissza magukat a készítők, utóbbi esetében pedig az az ígéret, hogy felkapott színészeket fognak összeválogatni. A játékban olyan ismert színészek szerepeltek, mint pl. Rami Malek, Brett DaltonMeghan Martin, Peter Stormare vagy épp Hayden Panettiere. Remélhetőleg ezúttal sem kell kisebb nevekkel beérnünk. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek