Starity

Törölték Kaley Cuoco sorozatát

2024. január 20. 13:01   |   Szerző: SzilviD

Két évad után törölték A légikísérő című sorozatot Kaley Cuoco főszerepléséve.

hirdetés

A légikísérő egy Emmy-díjas thriller sorozat, amelynek főszereplője és executive producere Kaley Cuoco volt. Szerepelt még benne, többek között, Rosie Perez, Zosia Mamet és Griffin Matthews.

Pénteken (január 19-én) megerősítették, hogy a harmadik évadot már nem hívta be a MAX. A hírek szerint a streaming szolgáltató egy ideig gondolkodott a megújításon, de végül másként döntöttek.

Ami egy figyelemfelkeltő könyvborítónak indult, gyorsan egy életre szóló, rendkívüli repüléssé fejlődött. A légikísérőt mindig is mini sorozatnak képzeltem el, és a hihetetlen kreatív csapatnak köszönhetően két izgalmas évadot tudtunk összehozni. Személy szerint Cassie-t játszani egy valóra vált álom volt, és nagyon hálás vagyok mindenkinek, aki szerepet játszott abban, hogy ez a rendkívül eredeti sorozat életre keljen

- reagált Kaley Cuoco a törlésre. 

Steve Yockey executive producer hozzátette:

A légikísérő igazi szenvedélyes projekt volt, a nézők és a kritikusok fogadtatása egyaránt egészen elképesztő volt. A szokatlan látványosságú sorozatunk valóban megtalálta az embereket. Miközben mindannyian új projektek felé haladunk, az a két évad és a mögötte álló hihetetlen profi csapat mindig is a listám élén fog állni.

via Just Jared

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek