Starity

Dylan O'Brien a nagy átalakulásáról mesélt

2024. január 21. 13:01   |   Szerző: SzilviD

Dylan O'Brien megszokott aranyos, jófiús külsejét egészen megváltoztatta a Ponyboi című film kedvéért. Amikor megjelentek róla az első fotók Instagramon, nagyon felkapták a rajongók.

hirdetés

Amikor Don Sean megosztotta az Instagramon a Ponyboi forgatásán készült fotókat, amelyeken Dylan O'Brien is látható 2022-ben, a képek hamar terjedni kezdtek. A rajongók a közösségi médiában osztották meg reakcióikat a színész átalakulására, amely magában foglalta a borotvált szemöldököt, több vastag nyakláncot és a borotvált arcszőrzetet, körszakállt. Ez merőben eltért O'Brien jellegzetes bozontos hajától és szakállától.

A Sundance Filmfesztiválon szombaton a The Hollywood Reporterrel beszélgetve O'Brien és színésztársa, River Gallo (aki a filmet is írta) részletezte, hogyan jött össze a külső.

O'Brien megjegyezte, hogy a karakter haját és jelmezét ő, Gallo és Esteban Arango rendező közösen találták ki. Míg Gallo azt szerette volna, hogy a színésznek a Jersey Shore sztárja, Pauly D által inspirált külsőt válasszanak, hogy illeszkedjen a film jersey-i környezetéhez, O'Brien a karakterének rövidre vágott hajat képzelt el.

Egy fodrásszal csináltattuk meg ezt a nagyon menő frizurát, ami valahogyan mindent egyesített

- mondta O'Brien, majd Gallohoz fordult és a szakálláról kezdet mesélni:

Emlékszel arra a napra a lakókocsiban? Éppen a kecskeszakállt csináltuk, és te azt mondtad: »Hagyd meg az áll körül!«. Erre én: »Persze.« Aztán megküzdöttél az állért, és megtartottad, szerencsére, mert imádom.

Majd a tetoválásokat is kitalálták:

River szó szerint írt nekem ötleteket a tetoválásokhoz, ami még a legelején jött, amikor a projektbe kerültem, és én azt mondtam: »Imádom«, és meghagytuk az egészet.

O'Brien hozzátette, hogy a külsejének megváltoztatása nagyon sokat segített neki abban, hogy ráhangolódjon a karakterére. 

Határozottan úgy éreztem, hogy pontosan ismerem... ismerem ezt a fickót. Ismertem ilyen gyerekeket. Pontosan tudtam, hogy mit akarok csinálni. De ezek a dolgok csak úgy fejlődnek, ahogy a folyamat elkezdődik, és a tetoválások, a haj, a ruhák, a ruhám, minden összeáll. Soha nem tudtam volna úgy belelépni a szerepbe, ahogy végül is tettem, ha nem lettek volna ezek a darabok a folyamat során.

via The Hollywood Reporter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek