Starity

Dominic Fike elmondta, miért nem valószínű, hogy visszatér az Eufória következő évadában

2024. január 21. 21:09   |   Szerző: SzilviD

Dominic Fike az Eufória következő évadáról mesélt, és arról, hogy szeretné-e újrajátszani a szerepét.

hirdetés

Dominic Fike megjelent a Sundance Filmfesztiválon, ahol interjút adott a Varietynek. Többek között mesélt nekik az Eufóriáról, és arról miért tartja valószínűtlennek, hogy visszatér a következő évadban. 

A múltban nyíltan beszélt arról, hogy a való életben függőséggel küzd, elárulta, hogy így kicsit könnyebb volt eljátszani egy drogfüggőt.

Valójában én magam is elég nagy drogfüggő vagyok, akár hiszed, akár nem. Amikor az Eufóriában játszottam, akkor kaptam magam mellé egy függőségre szakosodott coachot, aki csak beszélgetett velem. Csak egy véletlenszerű hölgy volt. [...] Soha nem tudnék kapcsolatot teremteni vele. Semmi közös nem volt bennünk. Nem ugyanarról a helyről jöttünk, nem ugyanazok voltak a problémáink. Nehéz volt egy ilyen valakitől tanácsot elfogadni és nem sz*rni rá

- mesélte. 

Fike az Eufória 2. évadában Elliot szerepében volt látható. A sorozat készítője, Sam Levinson fogadta fel mellé a coachot, hogy a való életben tiszta maradjon, de a terv kudarcot vallott.

Ami az Eufória közelgő harmadik évadát illeti, Fike nem biztos benne, hogy Elliot visszatér-e vagy sem. Azt mondta, hogy újra csatlakozni a sorozathoz, de megjegyezte, hogy már nem igazán beszél velük.

via Variety

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek