Starity

Reese Witherspoon életfilozófiájáról mesélt

2010. december 16. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Reese Witherspoon az életfilozófiájáról váltott pár szót, mely abból áll, hogy a fájdalmas és rossz dolgokat, emlékeket, csak úgy kitörli az életéből és fejéből egyaránt.

hirdetés
Reese Witherspoon életfilozófiájáról mesélt

A Dr. Szöszi sztárja szerint különös életfilozófiája miatt akár terapeutát is felfogadhatna, ugyanis nem biztos, hogy mindig az a legjobb megoldás gondjaira, amit ő alkalmaz. Hogyha valamiféle fájdalmas dolog érte, akkor ő igyekszik azt minél hamarabb kitörölni az életéből, s hamar túltenni magát rajta. 

„A kedvenc idézetem Martha Stewarttól ered, ő mondta, hogy a fájdalmas dolgokkal kapcsolatban rövid a memóriája. És én is így vagyok ezzel, a rossz dolgokat egyszerűen kitörlöm. Ez talán nem egészséges, és lehet, hogy fel kellene keresnem egy terapeutát. De én nem időzöm sokat, egyszerűen továbblépek.  Gyerekeim vannak. Mit kéne tennem? Ezt tanítani nekik, hogy ők is olyanok legyenek, mint azok, akik folyton a visszapillantóba nézve élik az életüket? Vagy arra nevelni őket, hogy ők is olyanok legyenek, akik úgy gondolják, hogy mindig van holnap?” – mondta el a 34 éves Reese.

Reese Witherspoon egyedül neveli két gyermekét, ám elárulta, hogy egyik rossz kapcsolatbeli szakítását és válását sem bánta meg, ugyanis ezek a tapasztalatok mind ahhoz az emberhez segítették őt, akivé mostanra vált. „A válásom időnként valóban olyan, mint egy kabát, amit néha szívesen levennék. De nem érzem magam rosszul tőle, vagy bármi mástól, amin keresztül mentem, legyen az válás, szakítás, vagy akármi, mert ez is része az életünknek. Nekem is megvannak ezek a tapasztalatok, mint bárki másnak.” 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek