Starity

Liam Payne új frizurát vágatott magának

2024. január 25. 14:02   |   Szerző: SzilviD

Harry Styles és Zayn Malik után egy másik egykori One Direction tag döntött úgy, hogy borotvált frizurával borzolja a kedélyeket. Liam Payne letolta a haját.

hirdetés

Liam Payne új korszakot indított legújabb Instagram-posztja szerint, ami új külsővel is járt. Az énekes szerdán (január 24.) a közösségi médiában osztott meg új fotókat magáról borotvált fejjel. A fekete-fehér képeken egy fehér tank topot és némi borostát visel. 

Új fejezet

- írta a poszthoz, és arra buzdította az embereket, hogy iratkozzanak fel a hírlevelére.

A rajongók izgatottan fogadták a hírt, és sokuknak a hajával kapcsolatban is voltak gondolatai. Néhányan arra is felhívták a figyelmet, hogy ő a fiúbanda harmadik tagja, aki hasonló változást hajt végre.

Harry Styles volt az első, aki leborotválta a haját. Ő 2023 novemberében debütált az új külsővel. A reakciók azonban vegyesek voltak, még az édesanyja is úgy döntött, hogy meg kell védenie a negatív kritikáktól. Úgy tűnik, ő már újra növeszti a haját.

Nemrégiben Zayn Malik a párizsi divathéten jelent meg leborotvált hajjal is (először még szőkített frizurát viselt). Ez volt az első alkalom, hogy hat év után részt vett egy eseményen.

via Just Jared

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek