Starity

"Majd kiugrok a bőrömből!" - Lionel Richie alig tudja elhinni, hogy gyermeket vár a lánya

2024. január 30. 17:05   |   Szerző: Four

Az énekes nem bír magával már most azt tervezgeti, hogy mennyire el fogja kényeztetni az unokáját.

hirdetés

Sofia Richie családja kitörő örömmel fogadta, hogy a modell babát vár. (Nem beszélve a kismamáról, aki nemrég videót posztolt a megható pillanatról, amikor kiderült számára, hogy kislánya lesz.) Az egyik leglelkesebb talán a híresség édesapja, Lionel Richie, aki már most azt tervezgeti, hogy mennyire el fogja kényeztetni az unokáját. 

Tudjátok mit? Majd' kiugrok a bőrömből! Most egy újabb gyereket fogok elkényeztetni... Nem tudom még, hogy a kicsi mit fog kezdeni velem, de azt remélem, egy kicsit megdolgoztatja a szüleit - minden szülő ki akarja egyenlíteni a számlát. Olyan helyzetben vagyok, hogy szanaszét fogom kényeztetni és szeretgetni azt a kisbabát. Aztán különleges alkalmakkor visszaadom a szüleinek, hogy ők végezzék a nevelés részét. 

- viccelődött a People-nek, majd arra is kitért, hogy szerinte Sofia milyen anyuka lesz: 

Fantasztikus lesz. Mindketten nagyon szerető szülők. Nem hiszem, hogy teljesen fel tudnak készülni arra, milyen lesz, mert minden gyerek más. Mindegy, milyen tanácsot adok nekik, erre nincs szabálykönyv. De majd rájönnek. 

- mondta. 

Richie egyébként már többszörös nagypapa: Nicole Richie-nek két gyermeke született Joel Maddentől, a 16 éves Harlow és a 14 éves Sparrow. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek