Starity

A Deadpool 3 fogja megmenteni a Marvel-univerzumot az X-Men: Az elsők rendezője szerint

2024. január 31. 11:11   |   Szerző: Four

Matthew Vaughn szerint megérte várni a harmadik részre, mert óriásit fog szólni.

hirdetés
A Deadpool 3 fogja megmenteni a Marvel-univerzumot az X-Men: Az elsők rendezője szerint
Fotó: deadpoolmovie/Instagram

Óriási reményeket fűz nem csak a rajongótábor, hanem a szakma is a Deadpool 3-hoz. Matthew Vaughn, a 2011-es X-Men: Az elsők rendezője a "Post Credit" podcastben egyenesen kijelentette, hogy szerinte Ryan Reynolds és Hugh Jackman közös produkciója fogja "megmenteni a Marvel-univerzumot." (Vaughn egyébként új filmjét, az Argylle-t promótálta a beszélgetés során.)

Az a pár részlet, amit tudok a Deadpool vs. Wolverine-ről vagy Wolverine vs. Deadpoolról - biztos vagyok benne, hogy Ryan és Hugh éppen erről vitázik - elképesztő. Ez lesz az a lökés... a Marvel-univerzumot nemsokára éri egy lökés, ami visszahoza az életbe... Szerintem Ryan Reynolds és Hugh Jackman meg fogja menteni az egész Marvel-univerzumot. Én hatalmas rajongója vagyok az X-Mennek, és csak annyit szeretnék, hogy a filmek a lehető legjobbak legyenek. 

- mondta. 

A Variety szerint a Marvelnek tényleg szüksége van egy erőteljes lökésre, mert a 2023-as A Hangya és a Darázs: Kvantumánia illetve a Marvelek igencsak elhasalt a bevételüket tekintve. Utóbbi nem érte el a 100 millió dolláros bevételt, és ezzel sereghajtó lett a Marvel-filmek mozis sikerei szempontjából. 

A Deadpool 3 július 26-tól érkezik a mozikba, a forgatása pedig nemrég ért véget: Ryan Reynolds pedig megható szavakkal búcsúzott a stábtól. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek