Starity

Nagyon akarta! Kiderült, melyik híresség pályázott Christian Grey szerepére A szürke ötven árnyalatából

2024. január 31. 23:11   |   Szerző: Four

A színész végül nem kapta meg a munkát, de előtte még próbaképp leforgattak egy szexjelenetet.

hirdetés

Meglehetősen tekervényes út vezetett el A szürke ötven árnyalatának elkészüléséhez. Gus Van Sant rendező ugyanis a The Hollywood Reporternek elárulta, volt egy színész, aki nagyon szerette volna eljátszani Christian Greyt, de hiába adott bele apait-anyait a castingba, végül nem nyerte el a tetszését a készítőknek. 

Van Sant elmondása szerint úgy volt, hogy ő rendezi az első filmet, és Alex Pettyfer lett volt az egyik esélyes a főszerepre. A színész annyira elszánt volt, hogy még egy szexjelenetet is felvettek vele a próbák során. 

Az egyik szexjelenet volt. Úgy gondoltam, ezzel elnyerjük E. L. James [a könyv írója] tetszését, ha látja a lelkesedésem. Az elején nagyon nehéz meggyőzni az embereket, hogy merre is szeretnéd vinni a történetet, amikor forgatod a filmet. Vannak, akik csak készítenek egy gyors videót, lehet, hogy nekünk is azt kellett volna tenni. De Alex Pettyfer nagyon elszánt volt, ezért azt gondoltam, forgassuk le az egyik jelenetet. És megtettük, aztán megmutattuk. 

- mondta.

De végül nem Van Sant rendezte a produkciót, hanem Sam Taylor-Johnson, illetve a főszerepet először Charlie Hunnam kapta, majd miután a színész röviddel a forgatás előtt visszatáncolt, Jamie Dornan lett a befutó. 

Utóbbi nemrég elárulta, hogy hiába volt óriási közönség- és kasszasiker A szürke ötven árnyalata, ő mégis vidékre költözött és "elbujdokolt" a családjával egy időre, mert annyira zavarta, hogy a szakmai kritika ízekre szedi a produkciót. 

via Daily Mail

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek