Starity

Demi Lovato: "túlélő vagyok"

2024. február 03. 12:12   |   Szerző: SzilviD

Demi Lovato mögött sok nehéz év áll, nemrég arról mesélt, hogyan jutott túl a függőségen, és hogyan érzi magát jelenleg.

hirdetés

Demi Lovato együtt dolgozott az American Heart Associationnel (egy nonprofit szervezet az Egyesült Államokban, amely a szív- és érrendszeri orvosi kutatásokat finanszíroz), emiatt pedig a Today with Hoda and Jenna című műsorban szerepelt, ahol beszélt a függőségről és a felépüléséről, valamint az életében az utóbbi időben bekövetkezett boldog pillanatokról. (Pár hete eljegyezte Jordan "Jutes" Lutes-t.)

Boldogabb vagyok, mint valaha. Úgy érzem, nagyon jó helyen vagyok, lelkileg és érzelmileg is. Nemcsak szerelmes vagyok, hanem mentálisan is nagyon erős vagyok

- mondta Lovato

Utalva a függőséggel folytatott harcára, amelynek során egy 2018-as kábítószer-túladagolás három agyvérzést és egy szívrohamot okozott neki, az énekesnő hangsúlyozta, hogy milyen sokat fejlődött.

Sok mindent legyőztem, és túlélő vagyok. Ez a történetem, csak egy olyan történet, amiben sok nehézséget győztem le, de végre érzem a szeretetet, amiről tudom, hogy megérdemlem, és csodálatos életet élek.

via Just Jared

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek