Starity

Ellen Pompeo nem hajlandó kibékülni Katherine Heigllel

2024. február 04. 13:01   |   Szerző: SzilviD

Ellen Pompeo nem hajlandó elásni a csatabárdot az egykori kollégájával A Grace klinikából, Katherine Heigllel.

hirdetés

Ellen Pompeo nem akarja rendbe hozni kapcsolatát, Katherine Heigllel. Továbbra is visszautasítja egykori kollégája minden próbálkozását. 

Pompeo és Heigl nemrég az Emmy-díjátadón jelentek meg a színpadon Justin Chambersszel, James Pickens Jr.-ral és Chandra Wilsonnal. A díjátadón történt mini találkozás ellenére a források azt állítják, hogy Pompeo nem enyhül meg.

A National Enquirer szerint Pompeo és más színészek is a sorozatból még mindig haragszanak rá, amiért korábban visszautasította a 2008-as Emmy-jelölést, mert úgy érezte, a sorozat nem volt elég minőségi. 

Heigl, aki Dr. Izzie Stevens-t alakította, 2010-ben hagyta ott a sikersorozatot - és a források szerint egyik szereplő sem szomorkodott a távozása miatt. Egy bennfentes azt állította, hogy bár Heigl azt gondolhatja, hogy a szereplés az Emmyn azt jelenti, hogy visszatérhet a csapatba, "sosem fogják igazán szívesen fogadni". A forrás hozzátette, senki sem hiszi, hogy valóban sajnálja a múltbeli megjegyzéseit, és hogy Pompeo sosem fogja őt visszafogadni.

Ez zavarba ejtő lehet Katherine számára. A stáb tagjai összejöveteleket tartanak, és őt soha nem hívják meg

- mondta a bennfentes. 

via Radar Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek