Starity

Hazugsággal vádolják Sydney Sweeneyt

2024. február 04. 17:05   |   Szerző: SzilviD

Az Eufória sztárját, Sydney Sweeneyt hazugsággal vádolja az Universal Studios egy dolgozója.

hirdetés

Az Eufória sztárja, Sydney Sweeney korábban azt mondta, hogy az Universal Studios idegenvezetője volt, mielőtt színésznő lett belőle. Azonban egy lány, aki tényleg dolgozott az Universal Studios-nál, mint idegenvezető, TikTok-on elmesélte, hogy kizárt, hogy a színésznő állításai igazak, megjegyezve, hogy a pozíció megszerzése hosszadalmas folyamat.

Az egykori idegenvezető, Becca elmondta, hogy van egy nyílt álláshidetés, egy meghallgatás, ahová többeket behívnak, egy memória teszt és interjú, mielőtt felveszik őket egy osztályba, ahol három hétig tart a képzés, majd újabb tesztek következnek, és ragaszkodott ahhoz, hogy ez nem csak egy "szezonális dolog".

Ez nem olyan dolog, amit csak úgy besétálsz oda, és megkapod

- magyarázta Becca, hozzátéve, hogy az évek óta ott dolgozók nem ismerik Sweeneyt.

Tíz évig dolgoztam a parkban jelmezekben, és rengeteg idegenvezetőt ismertem, de egyszer sem láttam őt

- állította egy másik volt munkatárs.

Becca hozzátette, hogy abban is biztos, hogy az Universal Studios felhasználná a marketingjében a fotókat Sydney Sweeneyről munka közben, ha ott dolgozott volna. 

A színésznő korábban így nyilatkozott a munkájáról: 

A középiskola alatt küszködő színész voltam, és minden számlámat magamnak kellett fizetnem... Imádom az idegenvezetést az Universalban. Megjegyeztem az egészet, úgyhogy egy kicsit ott dolgoztam. Aztán tulajdonképpen lefoglaltam az Éles tárgyak című filmet.

via Radar Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek