Starity

Életében először nyert Grammy-díjat Miley Cyrus!

2024. február 05. 08:08   |   Szerző: Four

Az énekesnőt nagy elismerés érte: életében először Grammy-díjat nyert tegnap.

hirdetés

Nem csak Taylor Swift, hanem Miley Cyrus számára is nagy este volt a tegnapi: az énekesnő a Grammy-gálán elnyerte először a Legjobb szóló popelőadásért, majd Az év legjobb daláért járó elismerést a "Flowers" című számával, és ezzel életében először Grammy-díjat kapott.

Mariah Carey adta át az énekesnőnek az első szobrocskát, Cyrus pedig kolléganője jelenlétében alig bírt magával. 

Ez az M. C. odaáll a másik M. C. mellé, mert ez így túl ikonikus. Ó egek, beragadtam a dugóba az esőben, azt gondoltam, lekésem ezt a pillanatot. És a díjról le is késhettem volna, az mindegy - de nem Mariah Carey-ről! Épp most láttalak a Hollywood Bowlban, őrület volt. 

- mondta.

Cyrus ezt követően egy rövid történetet mesélt el egy pillangókat gyűjtő kisfiúról, aki miután nem kapott el egyet sem, elfáradt és leült a fűben. Ám a pillangó pont akkor szállt az orrára, amikor már elfogadta a tényt, hogy nem fog egyet sem találni.

És ez a dal, a Flowers - az én pillangóm. Köszönöm. 

- tette hozzá. 

Az este végén pedig Meryl Streep és Mark Ronson adta át neki a második díjat: 

Ez a díj csodálatos, de remélem, nem változtat semmin, mert az életem tegnap is gyönyörű volt. Nem mindenki kaphat Grammyt, de mindenki lenyűgöző. Tehát kérlek, ne gondoljátok, hogy ez fontos, még akkor is, ha nagyon fontos - igaz, srácok?

- jelentette ki. 

via Variety

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek