Starity

Jacob Elordi rendőrségi ügybe keveredett - durva vád szól ellene

2024. február 06. 10:10   |   Szerző: Four

Nem várt hír érkezett a Saltburn sztárjáról, kiderült, hogy rendőrségi ügybe keveredett.

hirdetés

Meglepő hír érkezett Jacob Elordiról, a színész rendőrségi ügybe keveredett, mert egy férfi azt állítja, erőszakosan viselkedett vele a hétvégén. 

A KIIS FM egyik rádiósa, Joshua Fox Ausztráliában vitatkozott össze annyira a színésszel, hogy elmondása szerint tettlegességig fajult a helyzet. 

Joshua bevallotta, hogy szándékosan kereste fel Elordit az egyik bárban, hogy megviccelje: a Saltburn című filmre utalva odavitt a színészhez egy üres dobozt és arra kérte, "töltse meg fürdővízzel" - mindeközben pedig videóra vette. 

Jacobnak nagyon nem tetszett a dolog, és arra kérte Foxot, tegye el a telefonját, amelybe a férfi elmondása szerint bele is egyezett, mert "a poén nem érte el a célját". 

Fox a "The Kyle & Jackie O Show"-ban hozzátette, hogy ezek után viszont Elordi "belemászott az arcába és utasította, hogy törölje a felvételt." Foxot mindez megijesztette, de nemet mondott, állítása szerint azért, hogy megtartsa bizonyítéknak a felvételt. 

Ezek után a férfi szerint Jacob "elkattant, a falhoz szorította őt és a torkára tette a kezét". 

A The Sunday Telegraph szerint Fox nem sérült meg az eset után, de feljelentette Jacobot. Hivatalos vallomást ugyan nem akart tenni, de mint kiderült, nyomozás indult az ügyben. 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek