Starity

"Nem igazán értem őket" - Henry Cavill bevallotta, nem rajong a szexjelenetek forgatásáért

2024. február 07. 18:06   |   Szerző: Four

A színész meglepő nyilatkozatot tett, szerinte túl vannak értékelve a szexjelenetek.

hirdetés
"Nem igazán értem őket" - Henry Cavill bevallotta, nem rajong a szexjelenetek forgatásáért
Fotó: henrycavill/Instagram

Rossz hír érkezett Henry Cavill rajongóinak: a színész elárulta, legtöbbször nem szeret intim jeleneteket forgatni, sőt, úgy gondolja, ma már túl sok ilyen részt raknak bele egy-egy produkcióba a készítők.

Nem igazán értem őket [a szexjeleneteket] - nem vagyok a rajongójuk. Vannak körülmények, amikor egy szexjelenet valóban fontos egy filmben, és nem csak a közönséget szolgálja ki... de azt gondolom manapság "agyon vannak használva". Ilyenkor felmerül benned a kérdés: "Ez most tényleg szükséges, vagy csak embereket mutatunk kevesebb ruhában?"

- mondta a Happy Sad Confused podcast vendégeként. 

Kezded kényelmetlenül érezni magad, és eszedbe jut: "Itt nincs színészi alakítás, nincs egyetlen része sem, amely elvinné a hátán a filmet."

Henry hozzátette, a szexjelenetek "nagyszerűek lehetnek" és "segíthenek a történetmesélésben", de a legtöbb esetben "az emberek fantáziája túlszárnyalja."

Szóval szerint egy kicsit megúszós, ha egy sorozat vagy film csakis egymásba fonódó testekkel operál. Ilyenkor azt gondolod: "Oké, de ez mi célt szolgál azon kívül, hogy 'ó, meztelen ember, szuper'?

- jelentette ki. 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek