Starity

Dylan Sprouse szerint a magyar esküvők jobbak, mint az amerikaiak

2024. február 08. 09:09   |   Szerző: Four

Dylan Sprouse ismét felidézte a magyarországi lagzit, és nem győzött áradozni róla.

hirdetés

Dylan Sprouse-nak nagyon bejönnek a magyar esküvők: a híresség belekóstolhatott az itteni hagyományokba, miután tavaly nyáron feleségül vette Palvin Barbit, a lagzit pedig a modell családjának Budapest melletti rendezvényhelyszínén, a Harlekin Birtokon tartották.

Sprouse a The View műsorában idézte fel, mennyire jól érezte magát a nagy napon:

A magyar esküvői hagyományok teljesen mások. Én arra szavaznék, hogy sok szempontból szórakoztatóbbak, mint az amerikai esküvők. Nekünk is vannak jó szokásaink, de a magyar esküvők alapvető részét képezik a játékok, különféle tevékenységek. Tökéletes példa erre a menyasszonyrablás: az esküvő egy pontján a menyasszonyt elrabolják a vőlegény barátai, és a vőlegény úgy kaphatja vissza, ha kiáll egy-két próbát. 

Dylan elmesélte, az ő feladata az volt, hogy kitalálja, ki táncol úgy, mint a háta mögött álló felesége.

Leültem egy székre, mögöttem felsorakoztak a koszorúslányok és a feleségem, akit nem láttam, elém pedig odaálltak a barátaim. A mögöttem lévő lányok mind csináltak egy-egy táncmozdulatot, amelyet az előttem álló barátaimnak utánoznia kellett. Nekem pedig ki kellett találnom, melyik táncmozdulatot csinálta a feleségem. 

- mondta.

Korábban egyébként már mesélt arról, hogy nagyon ideges volt az esküvő napján, mert magyarul kellett beszélnie - de ettől függetlenül a hagyományok igazán megtetszettek neki - például a pálinkázás is. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek