Starity

Megházasodott az Agymenők sztárja

2024. február 08. 08:08   |   Szerző: SzilviD

Johnny Galecki elvette a barátnőjét, és titokban megszületett az első gyermekük is, egy kislány.

hirdetés

Johnny Galecki nagyon meglepte a rajongókat, kiderült, hogy titokban feleségül vette Morgan Galeckit. Ráadásul megszületett a pár az első gyermeke (Johnnynak ő már a második). 

Johnny az Architectural Digestnek adott interjúban erősítette meg a hírt, de kevés részletet árult el. Viszont több új fotót is közöltek a színészről a feleségével.

Az esküvő és a terhesség időpontját nem árulták el. A magazin azonban megjegyezte, hogy a férj és a feleség valamikor a fotózásuk utánra várta a lányukat, Oona Evelenát. Morgan ekkor már terhes volt.

De ki is Morgan? Az interjúban Morgan Galeckiként mutatkozott be, nem tudni a lánykori nevét. Az Instagramon 2023 januárja óta látni kettejükről közös fotókat. Vagyis nagyjából két évvel azután jöttek össze, hogy a színész szakított régi barátnőjével, Alaina Meyerrel. Akivel van egy közös fiuk, Avery, aki 2019-ben született.

Johnny nagyon védi a magánéletét, és távol tartja gyermekeit a sajtótól. Bár Avery szerepelt az egyik fotón, maszkot viselt, hogy eltakarja az arcát.

via Just Jared

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek