Starity

Jenna Ortega szexjelenete sokakat felháborított

2024. február 08. 18:06   |   Szerző: SzilviD

Sokakat felháborított a Csábító leckék intim jelenete, de az intimitás koordinátor szerint minden rendben volt azzal, hogy Jenna Ortega Martin Freemannel forgatott.

hirdetés
Jenna Ortega szexjelenete sokakat felháborított
Fotó: Csábító leckék c. film

A 21 éves Jenna Ortega a 18 éves diáklányt, Cairo Sweetet alakítja a Csábító leckék című filmben, míg az 52 éves Martin Freeman a tanárát, Jonathan Millert. A két színésznek szexjelenete volt a filmben, ami sokakat felháborított. 

A dráma intimitás koordinátora azonban megvédte a jeleneteket, szerinte Ortega "biztos volt benne, hogy mit akar csinálni" és a forgatás alatt teljes mértékben támogatták. Illetve visszautasította azokat az állításokat, miszerint a képernyőn látható pikáns pillanat "undorító" volt.

Reakció azért érkezett, mert sok néző tartotta undorítónak, hogy a fiatal színésznő szexuális jeleneteket forgatott a nála 31 évvel idősebb Freemannel. 

Az intimitás koordinátor, Kristina Arjona elárulta a DailyMail.com-nak, hogy Ortega részt vett a szexjelenettel kapcsolatos döntésekben, és semmilyen ponton nem lépték át a "határokat".

Sok-sok ember volt a folyamat során, akik részt vettek [Jennával], hogy megbizonyosodjanak arról, hogy ez összhangban van azzal, ami neki megfelel, és ő nagyon határozott volt és nagyon biztos abban, hogy mit akar csinálni

- mondta Arjona.

A munkám része az is, hogy támogassam a döntéseit. Alkalmazkodom a színészeim komfortérzetéhez, különösen egy ilyen produkcióban, ahol a színészek között nagy a korkülönbség. Mindkettőjöket nagyon figyelem, és gondoskodom arról, hogy folyamatosan ellenőrizzük, és hogy semmilyen körülmények között ne lépjük át a határaikat. És megint csak biztosra kell mennem - különösen, ha valaki lényegesen fiatalabb -, hogy folyamatosan beleegyeznek.

Arjona megbeszélte a két színésszel a "meztelenség szintjét", valamint azt, hogy milyen "szimulált szexjelenetekre" volt szükség, illetve figyeltek a "megfelelő távolságra". Ezeket az információkat a színészek 48 órával a jelenetek felvétele előtt írásban is megkapták. Hangsúlyozta azt is, hogy aznap is lehetőségük volt meggondolni magukat, ha mégsem akartak volna megcsinálni bármit is. 

via Daily Mail

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek