Starity

Második évadot kap a Percy Jackson és az olimposziak

2024. február 08. 20:08   |   Szerző: SzilviD

Óriási sikerrel futott a Disney+-on a Percy Jackson és az olimposziak című sorozat első évada, be is rendelték a második szezont.

hirdetés
Második évadot kap a Percy Jackson és az olimposziak
Fotó: Percy Jackson és az olimposziak

Bob Iger a Disney vezérigazgatója bejelentette, az 1. évadot több mint 110 millió órán keresztül streamelték a Disney+ és a Hulu szolgáltatáson keresztül. Az évadra elosztva ez nagyjából 20,6 millió megtekintést jelent. A sorozat a kritikusok körében is nagy sikert aratott. 

Az adaptáció Star Wars méretű költségvetést kapott, és az egyik fő cél az volt, hogy "a sorozat együtt éljen a Lucasfilm és a Marvel testvérstúdiók által létrehozott világokkal. Tényleg nem akartunk spórolni, hogy ez a sorozat ugyanolyan nagynak és fantáziadúsnak tűnjön" - mondta Karey Burke, a 20th Television elnöke.

A Percy Jackson és az olimposziak első évada Percyt (Walker Scobell), a 12 éves félistent követte, akiről éppen csak kiderült, hogy egy görög isten, Poszeidón (Toby Stephens) az apja, amikor Zeusz (a néhai Lance Reddick) azzal vádolja, hogy ellopta a mestervillámot. Percy és barátai, Annabeth (Leah Sava Jeffries) és Grover (Aryan Simhadri) egy Amerikát átszelő túrára indulnak, hogy megtalálják azt, és helyreállítsák a rendet az Olümposzon.

A második évadról még nem sokat tudni, de valószínűleg a második kötetet, vagyis A szörnyek tengerét fogják benne feldolgozni. 

via Variety

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek