Starity

Kitálalt TikTokon egy lány: azt mondja, negyvenszer könyörgött neki édeshármasért Zayn Malik

2024. február 09. 07:07   |   Szerző: Four

Sokkoló hírt közölt a One Direction egykori sztárjáról, szerinte rendszeresen beszélgettek.

hirdetés

Egy 33 éves nő, Sam Fisher meglepő dolgot állít Zayn Malikról. A nő szerint 9 hónapig találkozgattak, és ezalatt az énekes számos alkalommal kérte őt arra, hogy vállaljanak be egy édeshármast. 

Fisher TikTokon tálalt ki, és hosszú videókban mesélte el a történetüket, illetve posztolt néhány részletet a beszélgetésükből és kirakott pár olyan képet is, amelyet Zayn küldött neki.

Elmesélem, hogyan találkoztam Zayn Malikkal Tinderen, és hogy milyen volt a 9 hónap, amíg összejártunk. 

- mondta. 

Fisher elmondása szerint Malik talált rá Tinderen, majd a saját Instagramjáról írt neki üzenetet. Hamar elkezdtek írogatni egymásnak, és egy idő után személyesen is találkoztak.

Akkor azt gondoltam, hogy valószínűleg egyszeri kaland lesz, de folytatódott. Talán tovább is, mint kellett volna. 

A lány szerint Malik pár hetente írt neki, a kapcsolatuk természete elég laza volt és könnyed. Ám a dolgok változni kezdtek, amikor Fisher megemlítette, hogy a legutóbbi szerelme egy nő volt. 

Attól a pillanattól kezdve a fejébe vette, hogy édeshármast akar. Valószínűleg 40 különböző alkalommal kérte, hogy válasszak valakit, akivel szívesen együtt lennék. 

- mondta. 

A lány elmondása szerint az énekes kikötötte, hogy ne fedjék fel a potenciális harmadik fél előtt a kilétét. Végül Fisher talált egy nőt, aki szívesen csatlakozott volna hozzájuk, ám amikor mindhárman találkoztak, Fisher nagyon sokat ivott, elmondása szerint azért, mert legbelül nem akarta az egészet.

Malik viszont emiatt feldühödött, és egy idő után arra kérte Fishert, hogy távozzon. Ennek hatására összevesztek, Fisher pedig a videóban kijelentette, valószínűleg soha többé nem fog találkozni a sztárral.

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek