Starity

Megható dolgot mesélt Paul Walkerről az öccse, a néhai színész nagyon figyelt a szerettei biztonságára

2024. február 10. 18:06   |   Szerző: Four

Szívszorító utólag a történet: Paul Walkerről az öccse mesélt egy megható dolgot.

hirdetés

Megható dolgot árult el Paul Walkerről az öccse, Cody: elmondása szerint a néhai színész egyszer megajándékozta egy autóval, de végül visszavette, mert attól tartott, hogy nem elég biztonságos. 

Az első autóm volt - egy 1964-es Chevy Nova - nem volt puccos egyáltalán, csak úgy hangzik. Szerencsés voltam, hogy a testvérem Paul volt. 15 éves voltam, amikor megvette nekem, még nem is volt jogosítványom. 

- mondta, majd így folytatta:

Paul megvette az autót, de kétségei támadtak, mert régi típusúak voltak a fékjei. (...) Úgy gondolta, kinyírom vele magam, tehát visszavette. Az a szomorú, hogy most ezer darabra szét van szedve. 

- árulta el, és hozzátette, Walker ragaszkodott hozzá, hogy szétszereli és felújítja - ám a projektet sosem fejezte be. 

Sosem láttam újra azt az autót. Pár évvel a halála után az egyik családi barátom felhívott, hogy tudja, hol vannak az autó bizonyos részei. Szó szerint millió darabra lett szedve. Nagyon idegesít ez... Annak az autónak újra mennie kell. Fel kell kutatnom, hol vannak az alkatrészei.

- mesélte. 

A szomorú az, hogy Paul pont autóbalesetben hunyt el 2013-ban, tragikusan fiatalon halt meg, mikor egy barátja vezette a Porche Carrera GT-jét.

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek