Starity

J.Lo kétségbeesett a filmje készítésekor - ezzel nyugtatta meg Ben Affleck

2024. február 10. 19:07   |   Szerző: Four

Az énekesnő hatalmas projektbe fogott a filmjével, és eleinte nem tudta, hogyan kezdjen neki.

hirdetés

Sok kétséggel nézett szembe Jennifer Lopez, amikor elkezdte készíteni This Is Me... Now: A Love Story" című filmjét. A színész-énekesnőt azonban minden lépése során támogatta férje, Ben Affleck

Én nem írok, nem szoktam ilyet csinálni - mire ő ezt mondta: "Dehogynem. Írsz, rendezel, producer vagy és koreográfus - erre mind képes vagy. Kezdd el végre megélni egy kicsit, hogy ki is vagy valójában. 

- mesélte J.Lo.

Lopez a február 16-án érkező új lemeze és filmje kapcsán rendezett sajtótájékoztatón arról is mesélt, hogy tulajdonképpen az élete inspirálta a produkciókat (Jennifer és Ben a kétezres évek elején jegyesek voltak, de röviddel az esküvő előtt szakítottak):

Egy 20 éves utazást zárt le [az album], sok kérdesem volt a szerelemmel, önmagammal, a reménytelen romantikussal kapcsolatban is, illetve, hogy mit jelent egy egészségesebb, sokkal elfogadóbb életszakaszba lépni. 

- mondta, és így folytatta:

A filmből kiderül, hogy voltak küzdelmeim, nehéz idők, amiről senki nem tudott, mert magamban tartottam. Hogy önbizalmat szereztem azzal, hogy mertem sérülékeny lenni, illetve azzal, hogy felvállaltam bizonyos dolgokat, sokkal jobban érzem magam a bőrömben. Hogy mindezek miatt sokkal erősebbnek érzem magam, és várom következő szakaszát az életemnek, művészként és emberként is egyaránt. 

- jelentette ki. 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek