Starity

III. Károly a temetését tervezi

2024. február 13. 14:02   |   Szerző: SzilviD

A hírek szerint III. Károly király elkezdte tervezni a saját temetését, miután megtudta, hogy rákos.

hirdetés
III. Károly a temetését tervezi
Fotó: Flickr / Foreign, Commonwealth & Development Office

III. Károly király mindössze 17 hónappal ezelőtt temette el édesanyját, II. Erzsébet királynőt egy olyan búcsúztatás keretében, amelyet becslések szerint 4,1 milliárd ember nézett világszerte. A rákdiagzisa óta Károly elkezdte tervezni a saját temetését, és nagyon drága búcsút akar magának.

Károly még nagyobb és jobb búcsút akar, mint Erzsébet királynőé

- mondta a National Enquirernek egy bennfentes.

Azt mondja, 70 évet várt, hogy trónra léphessen, ezért megérdemel egy mesés búcsút!

- tette hozzá a forrás.

A temetési előkészületek a hírek szerint a Menai híd hadművelet kódnevet kapták. Károly előtt a Westminster-apátságban a királyhoz méltó pompával és díszszemlével tisztelegnek majd. A vendéglistán több száz külföldi uralkodó és méltóság, valamint politikai és vallási vezetők és barátok szerepelnek.

Bár a temetés előkészületei már folynak, a források szerint Károly a családi viszályok miatt aggódik. Kegyvesztett bátyja, a 64 éves András herceg, akit megfosztottak királyi kötelességeitől, nem fog hivatalos szerepet játszani a temetésen. Illetve a fiai, Vilmos és Harry herceg közötti viszály újabb figyelemelterelő tényező lehet - de a forrás azt állította, hogy az uralkodó nem hagyja, hogy a kicsinyes civakodások veszélyeztessék a végső búcsúját.

via Radar Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek