Starity

Lakatos Levente drogfüggőbe volt szerelmes

2010. december 17. 16:04   |   Szerző: feellikethefire

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Intim titkot írt le blogjában a Barbibébi című könyv szerzője, Lakatos Levente. A fiatal újságíró elmesélte, hogy regénye megjelenésekor egy drogfüggő lányba szeretett bele, ettől pedig pokollá változott az élete.

hirdetés
Lakatos Levente drogfüggőbe volt szerelmes

Megrázó történetet írt le legújabb blogbejegyzésében Lakatos Levente. A könyvszerző új, drogprevenciós kampánya kapcsán tárta fel érzéseit. A bejegyzésben elárutja, hogy különösen kényes téma számára a drogellenzés, főleg a marihuana, ugyanis a közelmúltban elvett tőle egy számára fontos személyt.

Egy bimbózó párkapcsolatom ment rá a fűre. Gondolom, akadnak, akik most csak legyintenek: ugyan már, a fű ártalmatlan cucc. De én tudom, hogy nem az... Minden tökéletesen kezdődött. Tényleg. Már-már vészjóslóan tökéletesen. Gondolom, ismeritek a lángolás érzését. Amikor az első pillanattól kezdve beindít és felpörget a másik lénye. A puszta létezésétől is boldogság tölt el. Bizserget a nézése, elgyengít a mosolya, elkápráztatnak a gondolatai, és akár egyetlen kézmozdulatától átjárhat az izgalom. Ilyen volt ő nekem. És látszólag ilyen voltam én neki. Igen, hallottam róla, hogy a saját társaságával gyakran füvezik. És? Miattam majd biztosan lerakja! [...]”

A bejegyzés további, pikáns részletei itt olvashatóak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek