Starity

Letartóztatták az Outer Banks sztárját

2024. február 16. 19:07   |   Szerző: SzilviD

Austin North-t kedden (február 13-án) tartóztatták le Las Vegasban. Most közleményt adott ki a történtekről.

hirdetés

Austin North megszólalt, miután kedden (február 13-án) letartóztatták Las Vegasban. Az Outer Banks 27 éves sztárja a Super Bowl miatt volt a városban, amikor kedden kórházba került. A rendőrségi jelentések szerint megtámadta a sürgősségi osztály több dolgozóját, emiatt ki kellett hívni a rendőrséget.

Most North Instagram Storyban reagált a történtekre: 

Mélyen felzaklatnak azok az események, amelyek Las Vegasban történtek korábban a héten. A barátom bevitt a kórházba, mert azt hittem, szívrohamot kapok. Számos tesztet végeztek, beleértve vértesztet is, amely negatívnak bizonyult gyógyszerekre és alkoholra. Súlyos szorongásos rohamom volt

– árulta el North. 

Hozzátette, hogy nem sok mindenre emlékszik a történtekből. 

Nagyon tisztelem az egészségügyi dolgozókat és a kórházi személyzetet. Évek óta küzdök szorongással, és ez volt a legdurvább pánikrohamom, ami valaha volt. A továbbiakban azon dolgozom, hogy javuljon az állapotom, és ezzel reményt küldhetek azoknak, akik szintén küzdenek ezzel.

A TMZ szerint North fejbe ütött egy nővért, egy másik nővért az arcánál fogva lökött meg, azt, aki a vért vette tőle, pedig egy asztalnak lökte – az utóbbi áldozat egy közelben lévő tálcával fejbe vágta a színészt önvédelemből. 

A biztonsági személyzet megfékezte, mielőtt a rendőrök kiérkeztek volna, és megbilincselték. Amint a rendőrség odaért, felolvasták a jogait és közölték vele, hogy letartóztatják bántalmazás miatt. Ezután börtönbe vitték, de később kiengedték. 

via Just Jared

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek