Starity

Victoria Beckham nem akar nagymama lenni?

2024. február 17. 15:03   |   Szerző: SzilviD

Victoria Beckham eléggé megdöbbent, amikor megkérdezték tőle, hogy mi a véleménye a nagymamává válásról.

hirdetés

Victoria Beckham még nem látja magát nagymamaként. A 49 éves egykori Spice Girl a 24 éves Brooklyn, a 18 éves Cruz és a 21 éves Romeo anyukája, akik a férjétől, David Beckhamtől születtek. Brooklyn 2022-ben házasodott meg, elvette Nicola Peltzt.

A Vogue-ban pénteken (február 16.) megjelent interjúban Victoriát arról kérdezték, hogy "izgatott"-e amiatt, hogy nagymama legyen.

Úgy tűnt, mintha megdöbbent volna a kérdéstől, és így válaszolt:

Mi?! Woo! Várj egy kicsit. Nem hiszem, hogy ez még megtörténik, hacsak ti nem tudtok valamit, amit én nem, akkor ez még nem történik meg.

Bár még nem sokat gondolkodott azon, hogy nagymama legyen, Victoria felidézett egy beszélgetést, amit egyszer a Vogue főszerkesztőjével, Anna Wintourral folytatott.

Amikor legutóbb Annával voltam, azt kérdeztem: »Anna, hogy hívnak téged az unokáid?« És ő azt mondta nekem, hogy »Anna«. Én pedig azt gondoltam, hogy ez nagyon elegáns, szóval talán én is ezt az utat választom. De ez még nem fog megtörténni. De tudod, remélhetőleg egy nap, ha megáldanak, akkor az csodálatos lenne. De még nem tartunk ott.

- mondta.

via Just Jared

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek