Starity

Komoly betegségéről vallott Beyoncé

2024. február 20. 16:04   |   Szerző: Four

Az énekesnő elárulta, hogy van egy komoly betegsége, amellyel gyerekkora óta küzd.

hirdetés

Ki gondolta volna, hogy Beyoncé és Kim Kardashian ugyanazzal a betegséggel küzd? Előbbi ugyanis nemrég az Essence interjújában vallott arról, hogy gyerekkora óta pikkelysömöre van, és ez nyilvánvalóan komoly befolyással volt az életére, például a hajápolására is. 

Rengeteg csodaszép emlékem van a hajammal kapcsolatban. A hajunkhoz való kötődésünk egy mélyen személyes élmény. Attól kezdve, hogy a gyerekkoromat az anyukám szalonjában töltöttem, azon át, hogy az apám olajjal kente be a fejbőröm a pikkelysömöröm miatt - ezek szent és sérthetetlen pillanatok voltak számomra.

- jelentette ki.

Azoknak a párbeszédeknek és vitáknak, amelyek a szalonokban és borbélyoknál folynak, egyfajta közösségteremtő erejük van, azoknak, akik egy kis kikapcsolódásra vágynak a mindennapokban. Nekik ez egy olyan hely, ahol szépnek érezhetik magukat, ahol panaszkodhatnak, nevethetnek, megoszthatják a titkaikat és továbbadhatják a bölcsességüket. 

- mondta a híresség. 

És nem véletlen, hogy Beyoncé felhozta ezt a tematikát, ugyanis nemrég belecsapott a szépségépolási bizniszbe, egészen pontosan hajápolási cikkeket dobott piacra "Cécred" néven. Egy másik nagy újság, hogy hamarosan country albumot ad ki, amelyről két dal már hallható is.

Kim Kardashian egyébként nemrég arról mesélt, hogy újra belobbant a pikkelysömöre a lábán - fájdalmas fotót posztolt a dologról, és bevallotta, egyelőre nem tudja, mi okozza ezeket az erős tüneteket. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek