Starity

Mark Ruffalo elárulta, miért nem fog soha készülni új önálló Hulk-film

2024. február 21. 16:04   |   Szerző: SzilviD

2008-ban elkészült A hihetetlen Hulk című film Edward Norton főszereplésével. Azóta a karaktert átvette tőle Mark Ruffalo, de új önálló filmje sosem készült.

hirdetés

Mark Ruffalot GQ Hype kérdezte a Marvel Cinematic Universe-beli szerepéről és esetleges visszatéréséről. Ruffalo számos filmben alakította Hulkot, és megkérdezték tőle, hogy visszatér-e még. Illetve elmondta azt is, hogy a múltban miért használták keveset a karakterét.

Szívesen csinálnék egy önálló Hulk-filmet, csak nem hiszem, hogy ez valaha is megtörténik

- mondta Ruffalo. Azt is elárulta, hogy miért. Az ok, pedig a CGI, ami nagyon drága a Marvel számára.

Nagyon drága, ha egy egész filmet csinálnál, ezért használják olyan ritkán a Hulkot. Túláraztam magam!

- osztotta meg.

Ezután átterelte a beszélgetést azokra, akik lenézik a Marvelt.

Sokszor hallottam ezt a társaimtól. Néha azt gondolom, hogy ez egy kicsit a féltékenységből ered. Mert aztán látom, hogy szaladnak és csinálják

- tette hozzá.

Beszélt arról is, hogy a Marvel-filmek az utóbbi időben nem teljesítenek olyan jól a mozipénztáraknál. Kifejtette, hogy a Marvel régen rejtélyes és izgalmas volt a rajongók számára a filmek közötti évekig tartó várakozás miatt. Most azonban, hogy belépett a streaming szférába a Disney+-on futó tévésorozatokkal, a tartalom sokkal könnyebben elérhető, és elég gyakran vannak új sorozatok.

Szerintem a streamingre való terjeszkedés nagyon izgalmas volt, de a Marvel-filmekkel kapcsolatban az volt a helyzet, hogy három évet kellett várni, és ez egyfajta misztikumot teremtett

- mondta.

via Just Jared

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek