Starity

Angelina Jolie szőkére festette a haját

2024. február 22. 19:07   |   Szerző: SzilviD

Angelina Jolie szakított a barna hajjal, és szőke frizurára váltott. Új paparazzi képek jelentek meg róla.

hirdetés

Angelina Jolie-t világosabb szőke hajszínnel látták, amikor szerdán elhagyta újonnan megnyitott ruhaboltját, az Atelier Jolie-t New Yorkban.

A színésznő, aki tavaly kezdte világosítani a haját, kifogástalanul volt öltözve egy hosszú fekete gyapjú kabátban, amelyet egy egyszerű fehér felsőre vett fel. 

Jolie tavaly decemberben nyitotta meg az új ruhaboltját, amely egy olyan NoHo-i helyiségben található, amely korábban Jean-Michel Basquiat stúdiója és otthona volt. Jolie a WSJ magazinnal osztotta meg a terveit. Elmondta, hogy "létrehozott egy bizottságot, amely irányítja a márka beszerzéssel és gyártással kapcsolatos megközelítését".

Elkerülhetjük, hogy valódi károkat okozzunk - nemcsak a földnek, hanem a ruhaipari munkásoknak is? [...] Lehetséges, hogy elmegyek valahová, és élvezem a ruhakészítést, élvezem a ruhák viselését, és nem ártok senkinek? És talán még jól is bánjak az emberekkel?

- mondta.

Az Atelier Jolie az ő márkáját, valamint más fenntartható darabokat is árul majd, és található benne egy Eat Offbeat nevű kávézó, amelyet "menekült és bevándorló szakácsok üzemeltetnek".

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek