Starity

Ellie Goulding házassága romokban - egy szörfössel flörtölt

2024. február 24. 15:03   |   Szerző: SzilviD

Ellie Goulding házasságát nem lehet megmenteni, az énekesnő Costa Ricán flörtölt egy szörfoktatóval, miközben bejelentette, hogy szakított a férjével, Caspar Joplinggal.

hirdetés
Ellie Goulding házassága romokban - egy szörfössel flörtölt
Fotó: 123rf.com

Ellie Gouldingot a héten Costa Rica-i nyaralásuk során látták Armando Perez szörfoktatóval. A 37 éves énekesnő a tengerparton lubickolt, csókolózott és ölelkezett a férfival, ezzel bizonyítva, hogy a férjével, a 31 éves Caspar Joplinggal kötött négyéves házasságának a hónapok óta tartó találgatások után tényleg vége. 

Egy pénteken kiadott nyilatkozatban Goulding és a műkereskedő exe végre kitértek a szakításra, a pár barátai pedig azt mondták a Daily Mail-nek, hogy az énekesnő "már egy ideje továbblépett".

Ez idén már a második közös utuk, Goulding a hírek szerint egy korábbi, januári nyaralás során ismerkedett meg új szerelmével. 

A napbarnított szörfoktatót, akit Gouldinggal láttak csókolózni, a barátai csak Tionak hívják, és azt ígéri, hogy türelmes tanárként segít a diákoknak "megérteni a tengert", ha azok "türelmesek" és "tisztelik az erejét". Gyermekkora óta a Csendes-óceán ugyanazon szakaszán szörfözik, miután szülei a nicaraguai határhoz közeli Playa Hermosa üdülőhelyre költöztek.

Gyermekkorom óta szörfözök. Playa Hermosa hullámai az otthonom, és nagyon jó házigazda vagyok

- írja a honlapján.

A képeket a Daily Mail oldalán nézheted meg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek