Starity

Taylor Swift egy étteremben vacsorázott Sydneyben - egy másik vendég elárulta, hogyan viselkedett a személyzettel

2024. február 24. 21:09   |   Szerző: SzilviD

Egy férfi, aki ugyanott evett, ahol Taylor Swift Sydneyben, elárulta, mi történt az étteremben.

hirdetés

Chris Melotti marketing tanácsadó éppen ugyanabban az étteremben vacsorázott, mint Taylor Swift és Sabrina Carpentert. Swift már bent volt az étteremben, amikor Melotti megérkezett.

A férfi elismerte, hogy az étterem személyzete nem bánt vele másképp, annak ellenére, hogy a szupersztár is a helyszínen volt. Nem vette észre, hogy valami szokatlan történik a helyszínen, amíg a rajongók gyülekezni nem kezdtek odakint.

A news.com.au-nak nyilatkozva azt mondta, hogy először azt hitte, hogy a sor az ajtó előtt az étterem népszerűsége miatt állt, de aztán egy másik vendég elárulta, hogy a kint várakozók egy hírességgel akartak találkozni. Ekkor vette észre, hogy Taylor Swift-merchöt viselnek.

Melotti az emeleten étkezett, Swift pedig lent, mégis sikerült megpillantania az énekesnőt, amikor távozni készült. Melottinak meg kellett várnia, amíg távozik, és a biztonsági emberei kíséretében utat tört magának a várakozó tömegben.

Annak ellenére, hogy az egész találkozás nagyon gyorsan zajlott le, Melotti elmondta, hogy egy dolgot észrevett Swifttel kapcsolatban - azt, hogy mennyire kedves volt mindenkivel.

Megköszönte az összes alkalmazottnak, ami nagyon kedves volt, és gyönyörű volt! Az aurája és a személyisége gyönyörű volt

- mondta a férfi.

via Mirror

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek