Starity

David Archuleta kedvenc ünnepe a karácsony

2010. december 18. 12:12   |   Szerző: the__domo

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Amarican Idol sztárja egy pillanatra megállt, és interjút adott a Latina magazinnak, melyben a karácsony is szóba került.

hirdetés
David Archuleta kedvenc ünnepe a karácsony

Az Amarican Idol sztárja, David Archuleta egy pillanatra megállt, és interjút adott a Latina magazinnak, melyben a karácsonyról is beszélt.

Miután feltették neki azt a bizonyos kérdést, hogy mit is jelent számára ez az alkalom, a következő szavakat mondta a riporternek: „Nekem ez a kedvencem. A legjobban azt szeretem benne, hogy a szeretetről és a családról szól, melyek nagyon fontosak nekem. Sőt, több szabadidőm jut ilyenkor, és kényelmesebben is érzem magam. Mindezek mellett természetesen Krisztus születéséről.

Az interjúban még elárulta, hogy titkos vágya egy csók a fagyöngy alatt:  „Igen, ez a vágyam, bár nem valószínű, hogy meg fog történni, csak akkor, ha a lány szeretné, mert én nem akarok annyira nyomulni. Ha esetleg megtörténne, az lenne életem legszebb karácsonya!”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek