Starity

Pedro Pascal ellopta a show-t - részegen, könnyes szemmel vette át a SAG-díjat

2024. február 25. 16:04   |   Szerző: SzilviD

Pedro Pascal elnyerte a legjobb férfi színésznek járó SAG-díjat az HBO The Last of Us című sorozatért, de nem számított rá, így kicsit részegen állt színpadra.

hirdetés

Pedro Pascal nem volt éppen józan, amikor a színpadra lépett, hogy átvegye a legjobb férfi főszereplő díját a SAG-díjátadón és elmondja a köszönőbeszédét. A színész bevallotta, hogy azt hitte, hogy leihatja magát, mert nem gondolta, hogy díjat nyer, miután az Utódlásból Kieran Culkin már elhappolta előle ezt a kategóriát a Golden Globe- és az Emmy-díjátadón.

Ez nagyon sok okból rossz. Egy kicsit részeg vagyok. Azt hittem, hogy berúghatok. [...] Hülyét csinálok magamból, de köszönöm szépen a díjat! 1999 óta vagyok a szakszervezetben, szóval ez egy kibaszott nagy megtiszteltetés. A jelölteknek [is köszönöm], mindannyiótoknak, most nem emlékszem egyikőtök nevére sem

- mondta Pascal.

Majd a könnyeivel küszködve kezdett köszönetet mondani az HBO-nak és családjának, hogy aztán rögtön azzal fejezze be a részeg beszédét, hogy:

Pánikrohamot kapok, inkább elmegyek.

Az idei legjobb férfi színész drámasorozatban SAG-díj jelöltjei voltak még Culkin, Brian Cox (Utódlás), Billy Crudup (The Morning Show) és Matthew Macfadyen (Utódlás).

via Variety

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek