Starity

Glen Powell és Sydney Sweeney már most új közös filmet szeretne

2024. február 27. 16:04   |   Szerző: Four

Az Imádlak utálni két színésze annyira élvezte a közös munkát, hogy új projektet akarnak.

hirdetés

Minden esély megvan rá, hogy Sydney Sweeney és Glen Powell párosát nem csak az Imádlak utálni című filmben láthattuk. A két színész ugyanis annyira megkedvelte egymást, hogy már most új közös produkcióban szeretnének szerepelni. 

Ha találsz valakit, akivel annyira egy húron pendülsz, mint én Sydney-vel... Nagyon könnyű vele együtt dolgozni, igazán jó móka. Egyértelműen keressük az új közös filmet, légyszi, küldjetek nekünk forgatókönyveket. Tudjátok, hogy benne vagyunk!

- viccelődött Powell az idei SAG Awardson. 

Nagyszerű volt elolvasni egy csomó forgatókönyvet, Sydney mindent elolvas, nem mellékesen rekordidő alatt. Ő olvas a leggyorsabban az ismerőseim közül. Nekem egy kicsit több időbe kerül, de minden forgatókönyvet átnézünk, próbáljuk megtalálni a megfelelőt, olyat, amire a közönség reagálni fog. 

- tette hozzá. 

Sweeney és Powell tavaly, Ausztráliában forgatta le az Imádlak utálni című romantikus vígjátékot, és a közös munka, illetve a promóció során annyira izzott köztük a levegő, hogy sokan találgatni kezdték, talán titokban összejöttek. Az csak olaj volt a tűzre, hogy Powell épp akkor szakított a barátnőjével, emellett a páros nem igazán tagadta eleinte a pletykákat. A színésznő később viszont hosszan nyilatkozott arról, hogy csak marketingfogás volt a részükről a viselkedés. 

Embed from Getty Images

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek