Starity

Kiderült, melyik legendás zenész Selena Gomez kedvence - mindent tud róla

2024. február 27. 16:04   |   Szerző: Four

Az énekesnő elárulta, hogy az egyik nagy kedvence egy legendás zenész, akit sokat tanulmányozott.

hirdetés

Nagyon meglepő dolgot árult el magáról Selena Gomez: a híresség bevallotta, hogy a '90-es évek egyik ikonikus zenésze óriási inspiráció volt számára, sőt, imádta az előadót. 

Minderre Jimmy Kimmel műsorában derült fény, ahol Kimmel arra volt kíváncsi, volt-e az énekesnő életében valaki, akinek elképesztően rajongott a zenéjéért. 

Hogyne. Kurt Cobain. Azt hiszem, az édesanyám nyilván sokféle zenét mutatott gyerekkoromban. Egy kicsit a megszállottjává váltam, szőkére festettem a hajam és úgy vágtam le, hogy hasonlítson az övéhez. Kicsit túl sokat is tudok róla. Megnéztem az összes interjúját, a koncertjeit, legalább tizenkétszer láttam a róla készült dokumentumfilmet. 

- mondta. 

Habár a Nirvana frontembere 1994-ben, két évvel azelőtt meghalt, hogy Selena megszületett volna - az énekesnőt így is mély együttérzés köti az előadóhoz. 

Ugyanebben a beszélgetésben Gomez egy vicces részletet is elárulta a magánéletéről: a hírességet nemrég kínos helyzetbe hozta az Így jártam anyátokkal sztárja előtt szerelme, Benny Blanco. 

Embed from Getty Images

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek