Starity

Ben Affleck egy kérést intézett Jennifer Lopezhez, amikor ismét összejöttek

2024. február 27. 20:08   |   Szerző: SzilviD

Ben Affleck egyetlen kérést intézett Jennifer Lopezhez, amikor a pár 2021-ben úgy döntött, hogy ismét megpróbálják együtt: több magánéletet.

hirdetés

Ben Affleck és Jennifer Lopez kapcsolatára rengetegen kíváncsiak. Éppen ezért az Amazon Prime hamarosan bemutatja az új dokumentumfilmjét, a The Greatest Love Story Never Told címmel, amiben a kapcsolatukról mesélnek.

Amikor újra összejöttünk, azt mondtam: »Figyelj, az egyik dolog, amit nem akarok, az egy kapcsolat a közösségi médiában«

- mondta Affleck a filmben.

Aztán valahogy rájöttem, hogy nem fair dolog ilyet kérni. Ez olyan, mintha egy hajóskapitányhoz mennél feleségül, és azt mondanád: »Hát, én nem szeretem a vizet«

- mesélte.

Miután a pár kibékült, Lopez több képet is megosztott kedvesével a közösségi médiában.

Mi csak két ember vagyunk, akik különböző megközelítéssel próbálják megtalálni a kompromisszumot

- tette hozzá Affleck.

Lopez a maga részéről nyíltan beszélt arról, hogy férje nem szereti, ha a reflektorfényben kell élnie, és elmondása szerint ez volt az ihletője kilencedik stúdióalbumának, a This Is Me...Now-nak, amely e hónap elején jelent meg.

Nem hiszem, hogy [Ben] nagyon jól érzi magát, hogy én ezt az egészet csinálom

- mondta a dokumentumfilmben Lopez.

De szeret engem, tudja, hogy művész vagyok, és támogatni fog minden lehetséges módon, mert tudja, hogy nem lehet megállítani, hogy kiadjam a zeném, amit csináltam... nem akar megállítani. De ez nem jelenti azt, hogy kényelmesen érzi magát, ha ő a múzsa.

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek