Starity

Veszélyesebb Károly király rákja, mint először gondolták?

2024. február 28. 20:08   |   Szerző: SzilviD

Vilmos herceg megkoronázásának előkészületei a pletykák szerint titokban elkezdődtek. Károly király rosszabbul van, mint gondoltuk?

hirdetés
Veszélyesebb Károly király rákja, mint először gondolták?
Fotó: hu.depositphotos.com

III. Károly király rákkal küzd, Vilmos herceg helyettesíti apját a találkozókon. A király terve az, hogy hamarosan ismét maga intézi a királyi teendőit, azonban egyes bennfentesek kételkednek abban, hogy még sokáig képes lesz ellátni a feladatait.

Sokan úgy vélik, hogy Károly a következő néhány évben lemond, míg mások még egy gyors koronázást is elképzelhetőnek tartanak. Tom Quinn királyi szakértő meg van győződve arról, hogy Vilmos koronázását már tervezik a palota falai mögött.

Hivatalosan azt feltételezték, hogy Károly legalább a nyolcvanas évei közepéig egészséges marad, mielőtt el kellene kezdeni az utódlás tervezését, de valójában ez már most elkezdődött, ami arra utal, hogy Károly rákja veszélyesebb lehet, mint ahogy azt eddig hittük

- mondta a Mirrornak.

Nem Tom Quinn az egyetlen, aki úgy véli, hogy a palota azért tartja vissza az információkat, hogy ne aggódjanak az emberek. Károly volt komornyikja, Grant Harrold is attól tart, hogy a király súlyosabb állapotban lehet, mint ahogyan azt eddig elismerték. 

Az, hogy Vilmos néhány éven belül király lehet, annak is köszönhető, hogy Károly mindenképpen jelen akar lenni fia koronázásán. Ennek előkészületei pedig állítólag a tervezettnél korábban elkezdődtek, olyan titokban, hogy Harry herceg semmiképp sem értesülhet róla.

Az utódlás tervezése szigorúan titkos, és senki sem bízik Harryben, azon egyszerű oknál fogva, hogy azonnal a médiához fog rohanni, ha bármilyen módon megsértődne, vagy nem azt kapná, amit szerinte megérdemel

- tette hozzá Tom Quinn.

via OK Magazin

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek