Starity

Hoppá! Jennifer Garner kitiltotta a házából Jennifer Lopez új dalait

2024. március 01. 13:01   |   Szerző: Four

A színésznőnek megvan rá az indoka, hogy miért nem szeretné hallgatni Lopez dalait.

hirdetés

Újabb repedés keletkezett Jennifer Lopez és Jennifer Garner kapcsolatán (korábban már felröppent a hír egy köztük kirobbant vitáról): a Life & Style forrása szerint Garner megtiltotta, hogy a házában megszólaljanak Lopez új dalai. 

Jen úgy érzi, hogy az egész elég kínos. A gyerekeinek nem kellene hallaniuk arról, Ben hogyan 'mászik rá' a mostohaanyjukra, miközben 'a testük egybeforr'. Kínos. 

- nyilatkozta az illető. 

Garnernek három gyermeke született Bentől: a 18 éves Violet, a 15 éves Seraphina és a 11 éves Samuel. 2005-ben házasodtak össze, egy évvel azután, hogy Affleck felbontotta a jegyességét Lopezzel. Jen és Ben azonban 2018-ban elvált, és a színész 2021-ben ismét összejött az énekesnővel, akit egy év múlva feleségül vett. 

Lopez új albumán amellett, hogy vannak elég túlfűtött, Bennek szóló dalok, egy-két dalszöveget önmagára nézve is sértőnek érez Garner. 

Az új album tulajdonképpen azt hangsúlyozza a világnak, hogy Jennifer és Ben mindig is egymásnak voltak teremtve. Az egyik dalban Ben is megszólal és azt mondja: "Szeretlek, mindig is szerettelek." Ezt Jen arculcsapásnak érezte. Nehéz volt hallania. 

- tette hozzá az illető. 

Habár Garner nem feltétlenül rajong Lopez új projektjéért, annyi biztos, hogy a gyerekeik támogatásában egyetértenek. Ráadásul a lányaik, Emme és Seraphina nagyon szoros barátságot kötöttek. 

Talán nem szeretnék beismerni, de Jen és J.Lo több közös tulajdonsággal rendelkeznek, mint gondolnák. Mindketten imádják a karrierjüket és védelmezik a gyerekeiket, akik a legfontosabbak az életükben. Nem szeretnék, hogy a gyerekeik szenvedjenek a köztük lévő ellentétek miatt. Emme és Seraphina elválaszthatatlanok, Jen és J.Lo sem tudná elidegeníteni őket. 

- mondta a forrás. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek