Starity

Ki hitte volna? Ebből a filmjéből ismerik fel a legtöbben Kate Winsletet

2024. március 01. 16:04   |   Szerző: Four

Kiderült, melyik filmje hagyott mély nyomot az emberekben, sokan annak kapcsán ismerik fel.

hirdetés
Ki hitte volna? Ebből a filmjéből ismerik fel a legtöbben Kate Winsletet
Fotó: hu.depositphotos.com

Kate Winslet számos kritikailag is elismert nagyfilmben szerepelt már, például az 1997-es Titanicban - de nem emiatt ismerik fel a legtöbben az utcán. 

A színésznő Jimmy Fallon műsorában vallott arról, hogy egy karácsonyi klasszikus romantikus vígjáték, a The Holiday miatt mennek oda hozzá legtöbbször. 

Fallon megkérdezte a színésznőtől, gondolta volna-e, hogy egyszer ekkora sikere lesz a filmnek, mire Winslet így válaszolt:

Az emberek többször jönnek oda hozzám az utcán a The Holiday vagy a Futottak még... epizódja miatt, mint a Titanic kapcsán. Ez biztos. Főleg karácsony környékén. 

- mondta. 

Winslet a reménytelenül romantikus Irist alakítja a filmben, aki összetört szíve miatt úgy dönt, házat cserél a Los Angeles-i Amandával (Cameron Diaz), akivel azelőtt sosem találkozott. Mindkét nő azt kapja, amelyet egyikük sem vár a különös utazástól: az igaz szerelmet. Amanda beleszeret Iris testvérébe, Grahambe (Jude Law), Iris pedig inspirációt nyer Arthurtól, a legendás forgatókönyvírótól, emellett begyógyul a szíve a zeneszerző Miles (Jack Black) segítségével.

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek