Starity

Tolvai Renáta lett az év hangja

2010. december 18. 10:10   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Megasztár tegnap este jelentkezett utóljára, így kiderült, hogy a 2010-es év hangja nem más, mint Tolvai Renáta.

hirdetés
Tolvai Renáta lett az év hangja

A pénteki show – ahogy azt már megszokhattuk – a Megasztár saját stúdiójából jelentkezett. A két döntős négy körben mérkőzött meg egymással. Az ő produkcióik mellett felléptek a régi győztesek, Mester Tamás és a válogatók legviccesebb jelentkezői.

Az első körben Renáta egy Christina Aguilera-dallal rukkolt elő, amitől a zsűri lélegzete is elállt. „A tökéletesség határát súrolta. Egy-két hangtól eltekintve tökéletes volt” – mondta Friderikusz Sándor. Kökény Attila pedig egy Zámbó Jimmy-dallal debütált a tegnapi estén.

A következő körben olyan dalt adtak elő, amit a közönség egyszer már hallhatott tőlük. Reni Karády Katalin számát, a Mindig az a percet énekelte el. „Fantasztikusan énekeltél, nem akarom ezt tovább mondani, mert nem találom a szavakat. Hogy onnan, amit a kisfilmben is láttunk, ide jutottál, azt nem tudom elhinni” – értekelte a produkciót Presser Gábor. Az előadás után Claudia Reni szerelmi élete után is tapogatózott, az énekesnő ekkor – végre először – felvállata kapcsolatát Kállay-Saunders Andrással. A másik tehetség, Kökény Atilla pedig Cserháti Zsuzsától a Kicsi gyere velem rózsát szedni című dalt választotta.

Az utolsó előtti körben Reni és Attila egy-egy régi győztessel duettezhetett. A lány Caramellel adta elő a The Way You Make Me Feel című számot, aminél a zsűri úgy érezte, a lány kevésbé tudott érvényesülni. Kökény pedig Tóth Verával énekelte el a Szomorú vasárnap című számot, autentikus cigányzene kíséretében.

A negyedik – egyben utolsó – körben közös produkcióval készültek. A Caruso című olasz dalt énekelték el utoljára a közönség és a zsűri előtt.

A szavazás eközben nagyon szorosan, 50-50%-on állt, amihez Presser Gábor ennyit fűzött hozzá: „Én nem nagyon emlékszem, hogy az elmúlt négy szériában előfordult volna, hogy ilyen őrületesen nagy lett volna a verseny az utolsó pillanatban, hogy ennyire legalább magamban ne tudtam volna, kinek kellene nyerni. Ez az 50 százalék nagyon igazságos. Bárki nyer, annak nagyon fogunk örülni, és gratulálunk, de nincs már különbség.”

Ezután nem sokkal Tilla lezárta a szavazást, aminek eredménye pár percen belül ki is derült. A 2010-es év hangja: Tolvai Renáta! – sikította a két műsorvezető. Kökény Attilát ezután az év férfihangjává kiáltották ki.

A szerencsés nyertes így bezsebelhetett egy lakást, egy utazást, egy lemezszerződést, és most már biztos, hogy egy kapcsolatot is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek