Starity

Óvszert osztogattak Olivia Rodrigo koncertjén

2024. március 16. 19:07   |   Szerző: SzilviD

Olivia Rodrigo koncertjén szervezetek óvszert és sürgősségi fogamzásgátlókat osztogattak. Az énekesnő csapata most megkérte őket, hogy hagyják ezt abba.

hirdetés

A közösségi médiéban kezdet el terjedni a hír, hogy Olivia Rodrigo Guts turnéjának koncertjein sürgősségi fogamzásgátlót és óvszert osztottak a közönség soraiban. 

A 21 éves énekesnő nemrég indította el a Fund 4 Good nevű globális kezdeményezését, amely elköteleződött a nők és lányok méltányos és igazságos jövőjének megteremtése mellett, olyan közösségi nonprofit szervezetek közvetlen támogatásán keresztül, amelyek a lányok oktatását, a reprodukciós jogokat és a nemi alapú erőszak megelőzését támogatják.

Rodrigo korábban bejelentette, hogy együttműködik "az Abortusz Alapok Nemzeti Hálózatának helyi szervezeteivel, hogy biztosítsa, hogy a rendszerszintű rasszizmus, nőgyűlölet és egészségügyi akadályok által leginkább érintettek megkapják azt a reprodukciós ellátást, amit megérdemelnek".

Egy nemrégiben Missouriban tartott fellépésén, ahol tilos az abortusz, a rajongók ingyen esemény utáni tablettákat és ingyenes óvszereket kérhettek. 

Azonban úgy tűnik, hogy ez volt az utolsó eset, Variety úgy tudja, hogy a szervezetek "többé nem oszthatnak ingyenes sürgősségi fogamzásgátló tablettákat és más egészségügyi kellékeket a koncerteken".

A DC Abortion Fund kommunikációs menedzsere, Jade Hurley a The Hollywood Reporter-nek adott nyilatkozatában elmondta: "A #GUTSWorldTour arra kéri az abortuszalapokat, hogy ne vigyenek sürgősségi fogamzásgátlót, óvszert vagy síkosítót a turné állomásaira."

via Just Jared

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek