Starity

Harry herceg visszaköltözne Angliába

2024. március 21. 19:07   |   Szerző: Four

A hercegről kiderült, hogy a köelmúlt eseményei miatt változtatott az állásponjtán.

hirdetés
Harry herceg visszaköltözne Angliába
Fotó: hu.depositphotos.com

Meglepő döntésre szánta el magát Harry herceg, aki 2020-ban a feleségével együtt függetlenedett a brit királyi családtól, és Kaliforniába költözött. A herceg az elmúlt pár évben egy botránykönyv és egy dokusorozat formájában is kitálalt az őt ért sérelmekről, és cseppet sem bánt kesztyűs kézzel a családjával. 

A közelmúlt eseményei azonban megváltoztatták a véleményét, és a Life & Style forrása szerint mindennél jobban szeretne a családja közelében lenni és segíteni nekik. (Károly királyt rákkal diagnosztizálták, Katalin hercegné pedig januárban komoly műtéten esett át és azóta lábadozik.) A bennfentes szerint Harry mindennél jobban szeretne hazaköltözni Angliába - de Meghan Markle hallani sem akar erről. 

Azt tervezi, hogy visszaköltözik Angliába. Amikor ezt elmondta, Meghan sokkot kapott. Nem hitte el, hogy egyáltalán ez felmerült benne. 

- mondta a forrás, majd így folytatta:

Harry mindenképp szeretne segíteni. Bocsánatot kért Vilmostól a drámáért, amit ő okozott, és azóta sokkal többet beszélnek. Vilmos még bíztatta is Harryt, hogy jöjjön haza. 

A herceg azonban ezzel a döntéssel a házasságát kockáztatja:

Meghan nem hajlandó elköltözni Kaliforniából. Harry ezért azzal gyanúsította meg, hogy nincs benne együttérzés - emiatt pedig az eddigi legnagyobb vita robbant ki köztük. A helyzet elég stresszes. 

De Harry elég eltökélt a bennfentes szerint:

Habár sosem hagyná el Meghant és a gyerekeket, azzal fenyegetőzött, hogy Meghan nélkül megy Angliába. Úgy érzi, nem tud segíteni ennyire messze a családjától. Nem bírja, hogy nem tehet semmit. 

- tette hozzá az illető. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek