Starity

Karácsonyi ajándék a The Grenmától

2010. december 18. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Dóri, Csongi és Matyi karácsonyi ajándékkal kedveskedik a csapat rajongóinak: új lemezük, a Megszűnt a jel egy kattintással, ingyenesen elérhető!

hirdetés
Karácsonyi ajándék a  The Grenmától

A nyolc számot tartalmazó anyagot száz százalékig a punk-rock csapat készítette: saját próbaterem-stúdiójukban zajlottak a munkálatok, a hangmérnők szerepét pedig Matyi, a dobos vállalta el. Bár tudják, hogy az internetnek megvannak a hátrányai, de az előnyei is: bárki, bárhol a világon ingyen teheti közzé a műveit, mégis emellett döntöttek.

„Azért választottuk az ingyenes letöltés lehetővé tételét, mert tudjuk, hogy olyan csekély bevételre tehetnénk szert a lemezeladásokból, hogy nem éri meg végigjárni a hosszadalmas (és néhol bonyolult) hivatalos köröket. Bár kaptunk kiváló ajánlatot nagy kiadóktól, mégis úgy éreztük: jobb, személyesebb, ha mindent mi magunk csinálunk” – nyilatkozták.

Az előző albumukhoz ők maguk vásárolták az újrahasznosított papírt, és Dóri apukája irodájában, munkaidő után, éjszakánként nyomtatták rá a borítót, illetve saját kézzel vágták méretre! Sok munka volt vele, de úgy gondolják, így mindenkihez az a lemez került, amit ők saját kezűleg készítettek.

Az új lemez dalait az együttes hivatalos oldalán, a www.TheGrenma.hu című weboldalon lehet letölteni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek