Starity

Megan Fox elárulta, milyen plasztikai műtéten esett át

2024. március 25. 20:08   |   Szerző: SzilviD

Megan Fox mellplasztikáról, orrplasztikáról és arcplasztikáról mesélt a legújabb interjújában.

hirdetés

Megan Fox a Call Her Daddy új epizódjában nyíltan beszélt arról, hogy pontosan milyen plasztikai műtéteket végeztetett el magán. Alex Cooperrel beszélgetve elárult néhány információt ezekről a műtétekről.

21 vagy 22 éves koromban csináltattam meg a melleimet. Újra megcsináltattam őket, miután befejeztem a gyerekeim szoptatását. Nemrég újra kés alá kellett feküdnöm miattuk, mert az első szettnél nem volt elég testzsírom, hogy elrejtsem őket. Látszott az implantátum fodrozódása, ezért ki kellett cseréltetnem őket.

Hozzátette:

Ezt meg kellett tennem... úgy voltam vele, hogy jutalmat akarok a szenvedésért, amin keresztül kell mennem. Azt mondtam: »Nem érdekel, mi a divat. Adjatok nekem 1990-es sztriptíztáncos ciciket«.

Az orrát is megműtette egyszer, de többször nem nyúlt hozzá, hiába pletykáltak ezt.

Szó szerint megvádoltak már azzal, hogy hat, hét vagy nyolc orrplasztikai műtétem volt. Ami lehetetlen, az orrod elhalna és leesne. Nem volt orrplasztikám 23 éves korom óta. Ez már jóval több mint egy évtizede volt.

Fox azt is tagadta, hogy arcfelvarráson esett volna át, illetve azt is cáfolta, hogy bukális zsíreltávolítást hajtottak rajta végre. 

Nagyon sovány ember vagyok, akinek nincs elég testzsírja vagy zsír az arcomon. Szóval én mindig csak zsírt fogok beletenni, soha nem fogok zsírt kivenni. Ebből következik, hogy soha nem volt zsírleszívásom, testkontúrjavításom vagy bármi ilyesmi.

Fox bevallotta, hogy van olyan beavatkozás, amin már átesett, de nem akar beszélni róla. 

via PopBuzz

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek