Starity

Oscar-díjat kapott, de az emberek megutálták emiatt - így emlékszik vissza Anne Hathaway

2024. március 27. 14:02   |   Szerző: Four

A színésznő szerint az Oscar-díja után nem nagyon kapott szerepeket, annyira utálták őt az emberek.

hirdetés

Anne Hathaway 2013-ban kapta meg a legjobb női mellékszereplőnek járó Oscar-díjat a Les Miserables-ban nyújtott alakításáért, ám elmondása szerint nem hogy több szerepajánlatot, hanem inkább az emberek gyűlöletét váltotta ki ezzel. 

A színésznő szerint nagyon sokan cikizték akkoriban a közösségi felületeken, sőt, az egyik top keresés a nevével kapcsolatban az volt, hogy "Miért utálja mindenki Anne Hathawayt?"

Sokan azért nem adtak nekem szerepeket, mert aggódtak azért, hogy milyen toxikussá vált a személyiségem online. Christopher Nolan személyében azonban kaptam egy angyalt, akit nem érdekel mindez, és életem egyik legcsodálatosabb szerepét adta nekem, az egyik legjobb filmben, amin valaha dolgoztam. 

- utalt a 2014-es Csillagok közöttre. 

Nem tudom, tisztában volt-e akkoriban azzal, hogy engem támogat, de volt egy ilyen hatása. És a karrierem így nem csúszott ki alólam, ahogy nélküle mindez megtörténhetett volna. A megaláztatást nehéz feldolgozni, a kulcs az, hogy ne zárkózz be. Határozottnak kell maradnod, és az sokszor nehéz. (...) Színészként kötéltáncosok, fenegyerekek vagyunk. Arra kérjük az embereket, hogy áldozzák ránk az idejüket, a pénzüket és a figyelmüket. Tehát ezért cserébe adni kell valamit, ami mindezt megéri. Ha ez az embernek nem kerül semmibe, akkor mit tud felajánlani?

- tette hozzá a Vanity Fairnek.

via Variety

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek