Starity

Jake Gyllenhaal drága ajándéka Taylornak

2010. december 18. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy látszik, mégsem rövid románc Taylor Swift és Jake Gyllenhaal szerelme: a countryhercegnő ugyanis egy több millió forintot érő gitárt kapott kedvesétől, de nem is akármilyet – egy Fender Gretsch-féle hangszert.

hirdetés
Jake Gyllenhaal drága ajándéka Taylornak

Taylor Swift, Jake Gyllenhaal kedvese most igazán örülhet, ugyanis egy tízezer dollárt érő gitár tulajdonosa lett, amit a színésztől kapott. Az igazán drága hangszert Nashville-ben, Tennessee államban kapta az ott töltött hétvége alatt.

„Nashville-ben töltötték a hétvégét, és egy kis boltban látták meg a gitárt. Taylor csak nézegette, majd Jake később visszament a boltba, és megvette neki” – nyilatkozta egy bennfentes.

Taylor tehát a 21. születésnapján gazdagodott az értékes gitárral, ami nem mellesleg a maga idejében híres countrysztár, Chet Atkins dedikálásával ékesített, igazán gyönyörű és szépen szóló hangszer.

Az álmodozók szerint már eljegyzési ajándék,  azonban erről szó sincs, hiszen a sztárpár alig másfél hónapja van együtt. Persze – ha a fent említett csoportba tartozók mondanak valamit –, a rosszakarók sem maradhatnak ki.

A gitárról egy nagy felbontású kép itt tekinthető meg.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek